Slimming brățări, Slimming World 30-Minute Meals, Hardcover


slimming brățări

Detalii Centura Vibro Shape Professional Slimming Belt pentru vibromasaj, telecomanda Centura Vibro Shape Professional Slimming Belt pentru vibromasaj, telecomanda te ajuta sa iti modelezi silueta fara efort, exact acolo unde este nevoie, elimini toxinele si beneficiezi de un masaj placut, relaxant si revigorant datorita noii tehnologii de masaj bidirectional spiral. Datorita masajului intens Vibro Shape Slimming brățări descompune si nodulii de celulita ajutand corpul sa-i elimine.

slimming brățări

Vei slimming brățări de celulita imediat. Centura Vibro Shape Professional Slimming Belt pentru vibromasaj, telecomanda are urmatoarele avantaje: — Vibro Shape se poate folosi oricand!

slimming brățări

Centura Vibro Shape Professional Slimming Belt pentru vibromasaj, telecomanda este dotata cu telecomanda care te ajuta sa alegi intre cele doua programe, manual sau automat, la o intensitate aleasa de dumneavoastra pe o scara de la 1 la 5.

Centura VibroShape Profesional este net superioara celorlalte modele, atat din punct de vedere calitativ cat si al rezultatelor generand un masaj spiral, mai puternic.

slimming brățări

Stimulul mecanic oscilant cu viteza mare produce o actiune reflexa de extensie care duce la contractii musculare rapide si intense cam de de ori pe secunda. Muschii contractati ard grasimea pentru energie si pe masura ce corpul o preia din celule, ele devin mai mici, si te fac sa fi mai slab!

slimming brățări

In cateva minute pe zi vei trece de la greoi la suplu, de la moale la ferm, si de la masiv la zvelt, totul fara nici un efort.