Diete thonon


cum de a obține prietena să piardă în greutate

Inspirată de rezultatele anterioare, această cură de slăbire diete thonon strictă și la obiect. Condiția pentru a înregistra rezultatele promise este respectarea întocmai a regimului.

Dieta Thonon este una dintre cele mai în vogă diete hipocalorice. Favorizează pierderea a 10 kg în 14 zile, motiv pentru care nu este recomandat s-o ții decât în cazuri excepționale, nu mai mai mult de o dată pe an și sub nicio formă fără a te consulta înainte cu un medic. Dieta Thonon este destinată doar persoanelor sănătoase și motivate.

pierderea în greutate industria sua

Este interzisă femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor și persoanelor în vârstă. Meniul pe care îl propune dieta Thonon este sărac în grăsimi și zahăr, dar bogat în proteine.

ems arde grăsime

Nu sunt acceptate abaterile de la diete thonon. Luni Mic-dejun: cafea sau ceai neîndulcite Prânz: 2 ouă tari, orice cantitate de spanac, dar fără sare Cină: o bucată de friptură, salată verde și țelină în orice cantitate Marți Mic-dejun: cafea sau ceai neîndulcite Prânz: o bucată mare de friptură, salată verde și roșii, fructe Cină: șuncă de Praga în orice cantitate Miercuri Mic-dejun: cafea sau ceai neîndulcite, o chiflă cu cereale Prânz: 2 ouă fierte tare, salată verde cu roșii la discreție Cină: diete thonon de Praga, salată verde la discreție Dieta Thonon, care promite să te scape de 10 kilograme în mai puțin de 30 de zile.

therm linie arzător de grăsime

Regimul alimentar complet, pe zile.